Partneriteti me kompaninë GEBERIT – prezantimi i produktit më të ri FLOW FIT.

Këtë të enjte datë 17.11.2022 në ambjentet e Kompanisë Sinani u zhvillua prezantimi i produktit më të ri dhe inovativ të ideuar, projektuar, zhvilluar dhe nxjerrë në treg nga kompania prestigjoze GEBERIT.

Sistemi inovativ i furnizimit i quajtur “FlowFit” i Geberit thjeshton proceset e instalimit dhe i bën ato më të besueshme dhe efikase. Është projektuar për profesionistët e hidraulikës dhe siguron procese të thjeshta dhe të rrjedhëshme instalimi.

Prezantimi u zhvillua nga përfaqësuesi i GEBERIT Group, Mr. Bodack, i cili është PM (product manager) i FlowFit.  Gjatë fjalës së tij theksoi që për krijimi

n e FlowFit instaluesit dhanë një kontribut vendimtar në zhvillim me idetë dhe sugjerimet e tyre. Prandaj, zhvillimi kishte për qëllim reduktimin e gjithçkaje që e bën punën në vend të gjatë dhe të lodhshme. Proceset e punës janë reduktuar duke e bërë punën e rrjedhshme dhe FlowFit zgjidhjen sanitare të së ardhmes. Ai është tërësisht i orientuar drejt tre nevojave kryesore të hidraulikës dhe planifikuesve sanitarë: Siguria, Higjiena dhe Komoditeti i punës.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avantazhet e FlowFIt:

 

Instalim i sigurt falë montimeve të sofistikuara

Geberit FlowFit ndryshon proceset e instalimit. Ka shumë faktorë që përcaktojnë ngushtësinë e tubave: njëri prej tyre është treguesi i shtypjes i cili fiket vetëm pasi bashkimi të jetë shtypur në mënyrë të pazgjidhshme. Pika e shtypjes mund të rrotullohet lehtësisht në hapa 45°; kjo ju lejon të punoni në mënyrë të sigurt dhe të rehatshme edhe në zonat që janë të vështira për t’u aksesuar dhe sipër. Për më tepër, çdo pajisje ka katër shikues përmes të cilëve instaluesi mund të kontrollojë menjëherë thellësinë e futjes.

Tapa për të mbrojtur nga papastërtitë dhe dëmtimet e transportit

Pajisjet Geberit FlowFit, duke përfshirë pajisjet dhe tubacionet me fileto, mbrohen nga papastërtitë dhe dëmtimet e transportit nga kapakët. Kështu, higjiena e ujit të pijshëm sigurohet përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit: nga prodhimi deri pak para instalimit. Për më tepër, Geberit FlowFit përmbush kërkesat e Deklaratës së Produkteve Mjedisore të BE-së për certifikatat përkatëse të ndërtesave. Kjo do të thotë që pajisjet pa plumb përmbushin që sot, specifikimet e ardhshme.

Nuk ka humbje të panevojshme të ngarkesës

Gjatë zhvillimit të Geberit FlowFit fokusi ishte në optimizimin hidraulik të gjeometrisë së pajisjeve dhe tubave. Një teknologji inovative e prodhimit lejon krijimin e rrezeve të brendshme të lakuara edhe në rakordet T, duke reduktuar ndjeshëm rënien e presionit në krahasim me sistemet standarde. Gjithashtu janë të disponueshëm diametra më të vegjël të tubave, një instalim i përgjithshëm më i dobët me tubacione me volum të reduktuar dhe kohë

më të shkurtra të shpërndarjes janë gjithashtu të mundshme. Kjo kursen kostot e materialit dhe instalimit.

Pajtueshmëria me të gjitha sistemet

Geberit FlowFit është një sistem për të gjithë ndërtesën, për tubat e bodrumit, tuba

t ngritës dhe shpërndarjen e dyshemesë. Mund të lidhet drejtpërdrejt me tubat metalikë me shumë s

htresa rezistente ndaj tendosjes së Geberit ose me zorrët polibutileni PushFit pa nyje ose guarnicione. Falë kombinimit të bërthamës plastike dhe aluminit, tubat e sistemit FlowFit janë të qëndrueshëm dhe fleksibël në të njëjtën kohë.

Për tetë diametrat nga 16 deri në 75 mm, instaluesit i nevojiten vetëm dy nofulla: një për madhësinë 16-40 mm dhe një tjetër për madhësinë 50 mm. Të dyja janë të pajtueshme me pajisjet e shtypjes Geberit. Montimi bëhet pa ndërprerje edhe në një shtëpi të tërë me shumë familje dhe shumë ekonomike pasi nuk ka nevojë për ndërrim mjetesh.

Në përmbledhje avantazhet e Geberit FlowFit:

Teknika e presimit anësore, lejon tubat te vendosen dhe pa distance nga muri

Vetëm dy nofulla për të gjitha diametrat nga 16 deri në 75 mm

 

Pajisjet dhe tubat e optimizuar për të reduktuar humbje t e presionit

 

Gjithashtu si një sistem universal shtrimi për shpërndarje në nivel I kombinueshëm në mënyrë perfekte me Geberit PushFit: tubi shërben si kalim

Siguri maksimale falë treguesit të shtypjes dhe drejtimit të qartë të veglave

  

Gjatë prezantimit ishin të pranishëm përfaqësues të kompanisë GEBERIT: Mr. Sabati, Mr. Škabar,  Mr. Sejfić, Mr. Boldak.

Të ftuar në këtë event ishin dhe perfaqesues të grupeve të ndryshme, si inxhiner, arkitekt, investitor, instalues.

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqAlbanian