• Sinani Hidrosanitare

Reth Nesh

Hidrosanitare Sinani është një nga firmat që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave.
Fokusi dhe strategjia e firmës sonë është cilësia maksimale. Ne ofrojmë një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë…
Aktiviteti ynë ka nisur ne fillim te viteve 90 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj.
Sot ne bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende te tjera te Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave te Komunitetit Europian.
Tek ne do të gjeni teknologjinë më të fundit, cilësi absolute dhe standarde.


Foto nga kompania Sinani Hidrosanitare

Te rejat


Sisteme te Ndryshem

Sistem ngrohje
Blue Power
Sisteme shkarkimi kundër zhurmës.


Oxhake MCZ

Oxhaqe ngohje me ajer dhe me kaldaje. Sinani-Hidrosanitare
foto