BLOG

Blog nga KOMPANIA SINANI

Bojë për një klimë të brendëshme më të shëndetshme. – DINOVA – BOJRAT NUMER 1 NE GJERMANI – SINANI

Bojë për një klimë të brendëshme më të shëndetshme. Është thënë në të shkuarën nga brezat paraardhës se :” Shëndeti është pasuaria më e madhe” dje jo më kot… Sot ne njohim njerëz që zotërojnë miliona pasuri dhe ndjehen të varfër, pasi ju mungon shëndeti, nuk mund të shkojnë aty ku duan edhe pse i …

Bojë për një klimë të brendëshme më të shëndetshme. – DINOVA – BOJRAT NUMER 1 NE GJERMANI – SINANI Read More »

Partneriteti me kompaninë GEBERIT – prezantimi i produktit më të ri FLOW FIT.

Këtë të enjte datë 17.11.2022 në ambjentet e Kompanisë Sinani u zhvillua prezantimi i produktit më të ri dhe inovativ të ideuar, projektuar, zhvilluar dhe nxjerrë në treg nga kompania prestigjoze GEBERIT. Sistemi inovativ i furnizimit i quajtur “FlowFit” i Geberit thjeshton proceset e instalimit dhe i bën ato më të besueshme dhe efikase. Është …

Partneriteti me kompaninë GEBERIT – prezantimi i produktit më të ri FLOW FIT. Read More »

sqAlbanian