Shëndeti juaj dhe kondicioneri.

Shëndeti juaj dhe kondicioneri: Cila është lidhja? Pa dyshim, ajri në një ambjent me kondicioner mund të jetë shumë i pastër nëse sistemi i kondicionimit është i mirë mirëmbajtur dhe funksionon si duhet. Këtu janë disa faktorë që ndikojnë në pastërtinë e ajrit në një ambient me kondicioner: Filtrat e kondicionerit: Filtrat janë pjesë kritike …

Shëndeti juaj dhe kondicioneri. Read More »