Pyetjet Me Te Shpeshta

Përgjigjia

Mund te na gjeni ne çdo ore, ne çdo dite te javes ne te gjithe Shqiperine. Ne çdo qytet kemi perfaqesite tona te cilet ofrojne informacion, transport dhe suport teknik per te gjithe gamen e produkteve.VIZITO - KONTAKTE

Përgjigjia

Ofrojme transport te shpejte me mjetet tona profesionale.Ofrojme siguri ne transport ne lidhje me demtimet e produkteve.TRANSPORTI FALAS .

Përgjigjia

Cdo product I ofruar mban vulen e me te mireve ne treg , shoqerohet nga garancia dhe suproti teknik deri ne funksionim.Stafi i pajisur me kualifikimet perkatese mund te kontaktohet ne çdo moment.

contact us

BENI PYETJEN TUAJ

en_USEnglish